PDF Manager Percuma Windows 10

Hari ni saya share PDF Manager percuma untuk Windows 10. Ini adalah 100% genuine dan bukannya pirated app. Walaubagaimanapun ini adalah untuk tempoh waktu terhad. Jadi jika anda membaca artikel ini, boleh terus cuba buat. Apa yang PDF Manager boleh lakukan termasuk split pdf, merge pdf, duplicate pdf, rotate pdf, protect pdf dan pelbagai lagi. Aplikasi ini ada pada saya sangat bagus untuk anda gunakan.

Aplikasi ini anda boleh download terus daripada Microsoft Store.

  1. Buka Microsoft Store
  2. Search PDF Manager. Click PDF Manager – Merge, Split, Trim
Microsoft Store PDF Manager
Microsoft Store – PDF Manager

3. Tekan GET untuk install

install PDF Manager
Install PDF Manager – Percuma buat waktu terhad

4. Selesai. Boleh terus launch

Fungsi PDF Manager
Sample PDF yang saya open dan fungsi pdf manager

Sample seperti gambar diatas saya buka satu pdf “Extra – Sample Proposal”. Anda boleh lihat saya duplicate page nombor 4 dalam document pdf untuk saya jadikan “New document” seperti row dibawah. Maksudnya anda boleh ambil page pilihan anda dan jadikan satu document pdf yang baru.

Multiple pdf files gabung menjadi satu. Hanya drag dan drop

Anda juga boleh lihat dalam gambar di atas saya gabungkan multiple pdf dalam satu file. Saya buka dua lagi pdf file ‘CC- Dispute Form’ dan ‘Garis_Masa_projek’ dan saya merge kan kedalam satu file ‘sample proposal’ yang berada di atas. Ianya semudah drag and drop. Jika anda perhatikan dalam gambar di atas, page numbering juga berubah. Saya boleh susun page pdf tersebut sesuka hati dan perasaan saya.

Pada saya ianya aplikasi yang boleh membantu dan memudahkan anda apabila menguruskan pdf samada anda seorang pekerja atau pelajar.

Sementara percuma anda boleh gunakan kesempatan ini untuk download dan install. Jika anda terlepas, anda boleh dapatkan aplikasi ini pada harga $19.99 usd. Walaubagaimanapun jika anda kurang berkemampuan dan terlepas peluang ini, anda boleh drop komen dibawah dan saya boleh recommend aplikasi seumpama ini yang percuma. Jika anda juga ada cadangan aplikasi pdf manager percuma yang lain, boleh tinggalkan komen semoga dapat membantu pembaca lain.

Keep calm and enjoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *