Khidhir dot Com

Dido – White Flag (With lyrics)

 

Dido salah satu penyanyi yg agak best lagu-lagu nye. White Flag merupakan salah satu lagu nya yang pernah terkenal suatu ketika dulu. Video clip ni official video klip lagu tersebut dan ditambah dengan lirik. So sy embed kan sekali video ni. Enjoy guys selagi masih ada.

Teruskan Membaca

Marcell – Semusim (with lyrics)

Official video clip dengan subtitle (lirik). Lagu ni suatu ketika dulu kira top gak. Overall quality video ni berada pada tahap yg baik (x kan nak kutuk hasil kerja sendiri kot) cuma memandangkan quality sound official video clip ni berada pd tahap yg boleh dikategorikan sebagai perlahan. Sy cuba untuk edit utk increase kan sound video clip tersebut, tapi tak dapat nak increase tinggi sangat takut sound tu jadi ‘pecah’. Video ni ada orang kata best, ada sikit macam justin timberlake. Ye ke? no comment.. Anyway, video dah embed kat sini, so enjoy guys..

Teruskan Membaca

Pastikan kelajuan Streamyx anda

Pengguna Streamyx yg melanggan perkhidmatan dari TM, sila pastikan kelajuan streamyx anda. Saya menasihatkan anda berbuat demikian disebabkan beberapa kes yg terjadi termasuk dari pengalaman saya sendiri yg mendapati speed yg sy dapati adalah sangat sedikit berbanding pakej yg sy langgan (hanya 50% daripada speed yg sy langgan).

Cara untuk test speed internet anda:

Teruskan Membaca

Chris Brown – With You (with lyrics)

Official video clip lagu With You oleh Chris Brown. Video lagu ini disertakan dgn lirik. Timing  subtitle (lirik) video ni agak kurang tepat  disebabkan ni video first saya mula2 belajar tulis subtitle dan rentak lagu ni sendiri yg agak rancak. But overall, not so bad.

Video ini dah sy upload ke youtube dan embed di sini

Teruskan Membaca

Page 20 of 20« First...10«1617181920