Facebook Page dan Twitter Khidhir dot Com

Artikel kali ini hanya ingin mengumumkan Facebook Page dan Twitter Khidhir dot Com yang baru. Sebelum ini, sememangnya Khidhir dot Com telah berhasrat mewujudkan Facebook page dan Twitter sendiri, tetapi saya menunggu masa yang sesuai untuk berbuat demikian.

Maka seperti yang dirancang, selepas mempunyai domain baru dan selaras dengan perubahan nama web kepada Khidhir dot Com, akhirnya pelan mewujudkan Facebook Page dan Twitter telah dilaksanakan. Tujuan Page ini diwujudkan adalah bagi memudahkan pembaca menerima update terbaru daripada Khidhir dot Com. Selain itu, ia bertujuan untuk memastikan seandainya berlaku perkara yang tidak diingini, anda boleh menerima sebarang maklumat terkini berkenaan website ini.

Memandangkan Facebook Page dan Twitter ini masih baru, Khidhir dot Com sangat menggalakkan dan berharap pembaca dapat memberi sokongan dengan menyertai page tersebut. Seandainya terdapat sebarang kekurangan, saya memohon maaf dan mengalukan sebarang komen dan pandangan.

Follow dan Like : Twitter dan Facebook Page

Sekian..

14 Replies to “Facebook Page dan Twitter Khidhir dot Com”

  1. salam sahabat
    Azam baru blog baru 🙂 pasni mesti bersemangat lagi utk ber berblogging ya.

    terima kasih sebab sudi singgah di blog suri.

    selamat maju jaya 🙂

  2. Bro ni peminat Naruto. Maaf kalau silap. Theme baru nampak kemas cuma agak berat sikit mungkin saiz format gambar dan satu lagu bro tak letak ALT pada gambar

    1. @akubiomed,
      yup. saiz gambar dan plugin sebenarnya. Dalam usaha untuk kurangkan tapi rasa semuanya penting.huhu. Page load dalam 6 second. ok lagi kot. ALT gambar mana tu bro? Saya check ada je. Cuba bro tgk page source. Title pn ada.

    1. @Ezany-Kun,
      maksud tak balance? ruang kiri dan kanan tu ke? Yang tu actually pasal nak bagi gambar kiri tu nampak bersandar. Dah cuba gerakkan gambar kanan tu, tapi nampak tak cantik sebab ada ruang luas dengan perkataan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *