Khidhir dot Com

Exchange Link

Pertukaran Link
Syarat:
1. Letakkan Link atau Banner Khidhir dot Com atau Kedua-duanya sekali di Webpage anda.

2. Tinggalkan komen. Jangan lupa letakkan URL Web anda di ruangan yang disediakan. (Bawah ruangan email di kotak komen)

3. Selepas saya meletakkan URL anda di sini, Saya akan memaklumkan kepada anda.

 

** Klik SINI untuk mendapatkan code URL saya dan Banner. Contoh Banner seperti di bawah.

Banner 1 (468×60):

gambar Exchange Link

 

Banner 2 (180×60):

gambar Exchange Link


 

Banner 3 (125×125):

gambar Exchange Link

 

Terima Kasih kepada yang terlibat dalam pertukaran Link dan Banner. Semoga kita dapat mencapai matlamat masing-masing.

—————————————————————————————————————————————————————————————

gambar Exchange Link

gambar Exchange Link

gambar Exchange Link

gambar Exchange Link

gambar Exchange Link

gambar Exchange Link

gambar Exchange Link

gambar Exchange Link

gambar Exchange Link

gambar Exchange Link

gambar Exchange Linkgambar Exchange Linkgambar Exchange Link

 

—————————————————————————————————————————————


Full List Exchange Link

  • Full List Exchange Link

  • 64 Responses to “Exchange Link”

    1. iza says:

      Salam….

      Saya datang ambil banner dan url blog ni……
      Jom exchange link.

    2. iza says:

      banner tak dpt nk ambill…..link je….
      tp avira saya ada kesan virus di sini…..cuba cari di kod html detect

      • khidhir says:

        Apa maksud banner tak dapat ambik? Dari segi fungsi banner rasanya banner tu masih ok sebab kat atas tu pun saya letakkan banner sy. Nampak ok je lagi.
        Kalau tak boleh nak copy, dekat bawah banner saya tu ada link ke “Profile Google Khidhir”. Bila cik iza tekan je link tu, cik iza akan nampak link utk url sy dan link banner sekali kat sana. Boleh copy di situ.
        Untuk masalah avira lak, mungkin ada plugin sy yg m’akibatkan perkara tersebut. Kalau boleh cik iza email (send message di profile google sy) bg detail sikit apa yg avira tu mention. Sebab sy pengguna eset smart security tak ada pulak alert apa-apa.
        TQ

    3. ST says:

      Link sudah letak kat blog :)

    4. Zazali Nordin says:

      Saya sudah lengkapkan link blog anda di ruangan exchange link di blog saya. :mrgreen:
      Harap di lihat backlinknya… :D

    5. Zazali Nordin says:

      Terima kasih kerana senaraikan.. :D

    6. Ishak says:

      saya dah add link khidhir di blog saya. minta dapat bertukar link :)

    7. Oh! Duit says:

      Nak exchange link. Link blog ini ada pada:
      http://ohduit.com/oh-link/
      Trimas :D :D

    8. adamfaiz says:

      jom tukar link!

    9. apit says:

      dh psg dh banner anda..

    10. Zazali Nordin says:

      Link tuan saya dah tukar kepada khidhir.com, terima kasih

    11. Nieza Micha says:

      dah amik banner kamu dah…:)
      Nieza Micha recently posted..Kete Slow VS Kete LajuMy Profile

    12. mrsfaizor says:

      datang nak exchange link kerana dijemput tuan rumah..

      mrsfaizor

      mrsfaizor recently posted..KecikStudioz Contest RM3 untuk 10 PemenangMy Profile

    13. SyafzMagz says:

      ok bro…dah letak banner 125×125… :)
      salam perkenalan…
      SyafzMagz recently posted..Obesiti- Satu Masalah Besar Mungkin Dihadapi Para BloggerMy Profile

    14. decrewz says:

      Pergh.. Cantik banner bro.. Kreatif2…he3
      decrewz recently posted..Cara periksa gambar palsuMy Profile

    15. wanluqman says:

      tapa bro, u ada juga bberapa, I lagi x kreatif.
      komen tu caring, pahit tu ubat, manis ni racun, hehe tu bkn ape2

    16. Rilahi Zahrah says:

      tukeran link yaa.. i’m an indonesian girl… ^^
      Rilahi Zahrah recently posted..Nutrien-Nutrien yang Berperan Untuk Kesehatan MataMy Profile

    17. laila kpas says:

      salam tuan tanah, saya add link bolg berilmu ini di blog saya..harapan tinggi blog KPAS pun tersenarai disini..tq…bravodioskebasta..
      laila kpas recently posted..Tiada siapa yang tahu ikan apa yang dinaikkan mjkiding atau che matmisteriiiiiiiiheheheMy Profile

    18. iza says:

      As salam..
      Jom exchange link.
      ni link saya

      Teratak Usang

      Nanti saya akan letakkan di bloglist teratak usang dlm ruangan blog dot com.
      iza recently posted..Giveaway Special Dari Ar-rifkecom!! Khas Buat Anda- Ya Anda yang Sedang Membaca Entri Ini!!My Profile

    19. muhsin.aminudin says:

      t dah buat banner, nanti join ok??
      muhsin.aminudin recently posted..Singapore Kiasu RacistMy Profile

    20. Rilahi Zahrah says:

      Sudah saya letakkan link anda di blog saya… harap di backlink yaaa.. :)
      Rilahi Zahrah recently posted..Penggunaan Lensa Kontak Tanpa Resep DokterMy Profile

    21. xaturen says:

      hai… saya baru ambil bener anda.. terima kasih.
      xaturen recently posted..I Cant Live Without YouMy Profile

      • Khidhir says:

        @xaturen,
        maaf xaturen. saya baru mencari banner atau link saya di website anda samada di page ‘pamer link’ anda ataupun sidebar website anda tapi gagal. Jika anda merasakan ini suatu kesilapan atau anda baru sahaja berbuat demikian, sila maklumkan sekali lagi kepada saya. Terima Kasih

    22. xaturen says:

      Saya mohn maaf kerana ralat yang berlaku, dan tak mungkin berlaku lagi, sebab saya dah letakan banner anda hari ini 23Jun2011 ngeee…! bila ada masa mai le cek tenggok.. ok TQ.
      xaturen recently posted..xaturen- I Cant Live Without YouMy Profile

    23. cityiklan says:

      link telah di paste di laman saya :)
      terima kasih sebab sudi link exchange :)

    24. khair says:

      mohon exchange link.

      thanks.

    25. imransyakir says:

      saya nk exchange link… jom

    26. imransyakir says:

      sy dah letak kan :)

    27. pakejkahwin says:

      salam tuan,
      link tuan saya dah letak dalam blog saya.
      mari tukar2 link
      TQ

    28. eastbullet says:

      lets xchange… ur link already in my exchange page
      eastbullet recently posted..Tutorial Membuat Kertas Dengan Adobe PhotoshopMy Profile

    29. kedaikasperskyonline says:

      link anda sudah diletakkan pada bahagian bloglist..

      sila copy link blog & banner sy ke sini

      terima kasih..;)

    30. hatiputera says:

      Harap sudi bertukar link..tapi aku tak de banner.

    31. Phone Tech News says:

      salam saya nak buat exchangelink tapi bagaimana yea… sekiranya saya mahu letak nama website dan url sahaja boleh tak
      Phone Tech News recently posted..Nokia 515 Is A Series 40 Powered Handset Made With AluminumMy Profile

      • Khidhir says:

        macam yang saya tulis kat atas tu.. letak nama dan url atau banner website khidhir dot com di webpage anda, maklumkan pada saya disini, saya akan letak link anda di page saya. Terima Kasih.

    Tinggalkan Komen Anda

    PERHATIAN!! Sila jawab soalan math (syllabus tadika) di bawah bagi memastikan kemanusiaan anda :-)

    What is 2 + 15 ?
    Please leave these two fields as-is:
    CommentLuv badge